Kinsey nakon dvije godine govorila o čuvenom uletu: Nisam bila spremna na sve što se dogodilo
Foto - EPA

Ne kaje se zbog onog što je napravila

Kinsey nakon dvije godine govorila o čuvenom uletu: Nisam bila spremna na sve što se dogodilo

M. Šljivak

Atraktivna Amerikanka Kinsey Wolanski našla se u centru pažnje 2019. godine kada je u finalu Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama utrčala golišava na teren.

Kinsey je utrčala na teren i privukla je brojne poglede, a na terenu se našla kako bi promovisala porno sajt svog tadašnjeg dečka Vitalyja Zdorovetskog.

U tome je i uspjela. Vitaly je zgrnuo novac na ovom sajtu, a nekoliko mjeseci kasnije završio je vezu sa atraktivnom plavušom.

Međutim, njoj to nije teško palo. Kinsey je stekla veliku popularnost širom svijeta, a u razgovoru za Names magazin ističe da je joj je ulet na teren u finalu itekako pomogao u životu.

"Definitivno nisam bila spremna za ono što se dešavalo nakon te utakmice. Ipak, bila sam veoma uzbuđenja kada sam to napravila jer volim živjeti lud život i volim ići do krajnjih granica", istakla je Kinsey i zatim je dodala:

"Veoma sam zahvalna zbog tog iskustva jer mi je dosta pomoglo da se povežen sa mnogo više publike širom svijeta", istakla je Kinsey.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CN5PPLqML8B/[/instagram]

Nakon finala Kinsey je često snimala zanimljive klipove koji su imali milione pregleda i radila je brojne ludosti širom svijeta.

Posvetila se dosta ekstremnim sportovima. To joj je donijelo i brojne povrede, pa je tako lomila zglob i ključnu kost u samo nekoliko mjeseci.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNAhOQdM92q/[/instagram]

Interesantno je svakako da je prije nekoliko mjeseci odlučila da napusti Los Angeles. Život je nastavila u Portoriku i istakla je kako je to za nju novi početak.

Ipak, ono po čemu će ovaj 24-godišnjakinja zauvijek biti upamćena je ulet na finale Lige prvaka i to će je pratiti kroz čitav život.

Promo

Oglasi