Polugola je prekinula finale Lige prvaka, a četiri godine kasnije iznenadit ćete se čime se bavi
Foto: EPA & Instagram

Kinsey Wolanski "u drugim vodama"

Polugola je prekinula finale Lige prvaka, a četiri godine kasnije iznenadit ćete se čime se bavi

E. Ganibegović

Prije četiri godine prekinula je finale Lige prvaka. Polugola je reklamirala stranicu za odrasle i stekla slavu, a danas je daleko od toga i bavi se nečim potpuno drugačijim.

Godine 2019. finale Lige prvaka su u Madridu igrali Liverpool i Tottenham, a Redsi su slavili i osvojili titulu prvaka Evrope.

U toku prvog poluvremena pomenute utakmice na teren je utrčala polugola Kinsey Wolanski i reklamirala stranicu za odrasle koja je vlasništvo njenog momka.

Dobro je profitirala na ovom postupku. Pritvorena je na pet sati i platila je 13 hiljada funti kazne, ali je zato stekla ogromnu zaradu i popularnost, pa joj se odluka da utrči na finalni meč Lige prvaka s te strane itekako isplatila.

Dobila je stotine hiljada novih pratioca na Instagramu, a stranica njenog momka koju je reklamirala na crnom kostimu koji je nosila u nekoliko dana je zabilježila prihod veći od tri miliona eura.

Wolanski je za četiri godine od reklamiranja sajtova za odrasle došla do jednog potpuno drugog zanimanja. Popularnost joj je i dalje velika, prati je na Instagramu preko tri i po miliona ljudi, no ona je daleko od onoga što je radila 2019. godine.

Oglasi

Naime, Kinsey Wolanski pomaže ljudima da urede enterijere svojih domova. Svojim talentom i radom se hvali i na drušvenim mrežama, što joj je ujedno i sjajna reklama jer je prati veliki broj ljudi.

"Uvijek radimo s ograničenim proračunom. Međutim, volim ono u šta smo u mogućnosti pretvoriti ove kuće, gledajući s čime moramo raditi. Sanjam o razvoju ogromnih projekata koji imaju neograničene proračune", napisala je u jednoj od svojih objava na Instagramu.

Wolanski, osim što se bavi uređivanjem enterijera, uživa u avanturama i putovanjima, pa je tako postala pilot za helikopter i licencirani padobranac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije