Ruski Popaj pred operacijom života: Kajem se zbog svega, ali je sada kasno

Ubrizgavao vazelin u bicepse i tricepse

Ruski Popaj pred operacijom života: Kajem se zbog svega, ali je sada kasno

E. Čaušević

Kirill Tereshin postao je poznat prije nekoliko godina kada je počeo ubrizgavati razne supstance da bi napuhao svoje bicepse i tricepse.

Ovaj Rus je imao želju da jednog dana bude poret lika iz crtanog filma Popaja, ali je zbog toga skoro izgubio život. Tereshin je ubrizgavao vazelin zbog čega su mu doktori jedva spasili život.

Čak mu je prijetila amputacija obje ruke, ali je doktor Dimitri Meljnikov nekako uspio da ga spasi. On mu je uklonio mrtvo tkivo iz ruku, te je Tereshin morao proći niz operacija kako bi se oporavio.

Ipak, ovaj 25-godišnji Rus tek je shvatio da ubrizgavanje vazelina i nije bila najpametnija stvar za njega.

"Imam tek 25 godina i moj imunološki sistem se dobro nosi s ovim, ali ne znam šta će se dalje dešavati. Počeo sam s operacijama jer želim da se riješim ove noćne more. Kada sam imao 20 godina počeo sam s ovim jer sam želio da mi ruke budu ogromne, ali nisam znao kakve posljedice me čekaju", kaže Tereshin i dodaje.

"Veoma sam sretan što sam naišao na doktora koji je znao kako da riješi ovaj problem. Najgora operacija će biti oko bicepsa jer je tu komplikovano zbog nervi i dosta osjetljivo, ali se nadam da će sve biti kako treba. Kajem se, ali je sada kasno. Čeka me najvažnija operacija i nadam se da će sve biti u redu".

Top Komentari

Shojich07
Idiot na kvadrat
13 0
Mujci
Konj marke DORAT
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije