Ruski Popaj ponovo sve šokirao: Putem Instagrama prodaje meso iz svojih bicepsa

Nije baš dobar

Ruski Popaj ponovo sve šokirao: Putem Instagrama prodaje meso iz svojih bicepsa

E. Čaušević

Kirill Tereshin koji je u javnosti poznatiji kao ruski Popaj ponovo se našao u centru pažnje.

Ruski Popaj postao je popularan nakon što je u svoje bicepse ubrizgavao nedopuštene supstance za rast mišića. Doktori su ga upozoravali da je to itekako opasno, ali ih Tereshin nije slušao.

Čak je debitovao u MMA gdje se nije baš proslavio, a prije nekoliko dana završio je u bolnici. Doktori su hitno morali da operišu njegove bicepse i izvade mrtvo tkivo.

Da nisu odmah reagovali ruski Popaj bi najvjerovatnije ostao bez svojih ruku. Doktori su izvadili jedan dio mišića odnosno mesa, ali pred njim je još nekoliko operacija.

Međutim, samo nekoliko dana kasnije Tereshin je ponovo našao način da se oglasi i pokuša zaraditi novac od svoje operacije. Ruski popaj je putem Instagrama objavio da prodaje svoje meso koje mu je izvađeno iz ruku, te da čeka najbolje ponude.

Top Komentari

Grohot
Dobar je on nego vi niste. Kakve gluposti vi ovdje pisete to je bas za razmatranja. Nista pametnije niste nasli za objaviti?
12 1
Benjamingst
Zalosno sta se ovdje objavi
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi