'Ruski Popaj' odlučio postati vanzemaljac, pa u suzama preklinjao da mu se pomogne
Ruski Popaj konačno je priznao kako ima mentalnih problema i da zbog toga od svog tijela pravi katastrofu (Foto: Screenshot)

Kirill Tereshin iz krajnosti u krajnost

'Ruski Popaj' odlučio postati vanzemaljac, pa u suzama preklinjao da mu se pomogne

Midhat Šljivak

Rus Kirill Tereshin, stekao je svjetsku slavu zbog ogromnih bicepsa u koje je ubrizgavao synthol, te su ga zbog njih prozvali "Ruski Popaj'. I danas ima ogromne mišiće bez obzira što su mu opasni po život, a sada ima i novu želju - imati lice vanzemaljca.

Kirill Tereshin postao je poznat širom svijeta zbog bolesne opsesije da ima ogromne bicepse. Ovaj 25-godišnjak ubrizgavao je synthol kako bi ih povećao i samom sebi je ugrozio život.

Prije nekoliko mjeseci Tereshin je imao niz operacija kako bi mu spasili ruke. Srećom po njega operacije su bile uspješne, a on ne prestaje pumpati mišiće.

Sada je otišao još korak naprijed. Napravio je niz operacija na licu jer, vjerovali ili ne, želi izgledati kao vanzemaljac.

"Želim imati lice vanzemaljca. Vjerujem u njih jer sam vidio NLO kao tinejdžer", rekao je Kirill i dodaje:

Oglasi

"Znam da vazemaljci postoje i da su najmoćnija bića na svijetu. Osjećam da ću biti dio njih", istakao je on.

Nakon svih ovih izjava i operacija koje je imao, pratiocima je kroz suze priznao da ima glupe ideje i da je psihički potpuno uništen. To je učinio nakon što su mnogi fanovi postali zabrinuti za njegovo zdravlje.

"To sam radio jer sam glup. Potpuno sam izgubio um", istakao je Kirill.

Fanovi su mu preporučili da krene na terapije. Zatražili su od svih da mu budu podrška u teškim trenucima kako bi prije svega psihički dobio svu pomoć koja mu je potrebna.

Kirill se nedavno okušao i u MMA sportu. Odradio je meč protiv blogera Olega Mongola, ali nije imao nikakve šanse i bez problema je izgubio.

Sada bi se konačno trebao posvetiti svom mentalnom zdravlju jer bi mu to definitivno bilo najpametnije.

Top Komentari

Zulfikar
Putine gledas li ti ovo? Zasto ovaj gremlin nije na frontu?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije