Kitić uz zanimljiv opis objavio fotografiju sa Spahićem

Pohvalio se na Facebooku

Kitić uz zanimljiv opis objavio fotografiju sa Spahićem

O. Lekić

Bh. reprezentativac Emir Spahić zajedno sa klupskim saigračem Alenom Halilovićem bio je gost na koncertu Mileta Kitića. 

Dvojac je prošlog vikenda posjetio koncert Mileta Kitića i tako 'reprizirao' Ivana Rakitića koji je s Mladenom Krstajićem uživao u hitovima srbijanskog pjevača dok je igrao za Schalke, a to nije naišlo na odobravanje navijača.

Navijači HSV-a, kako navode njemački mediji, posebno zamjeraju Haliloviću koji se nije pokazao u najboljem svjetlu, ali zato koristi svaki slobodan trenutak da uživa u provodu kojeg zasigurno ne manjka u Njemačkoj. 

Srbijanski pjevač se na društvenim mrežama pohvalio sa fotografijom na kojoj su bh. reprezentativac i Halilović, a u opisu je napisao: "Legendarni fudbaler Emir Spahić". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi