Kladio se da će mu unuk zaigrati u reprezentaciji i čeka ga ogromna cifra
Foto: EPA

Zanimljiva priča iz Engleske

Kladio se da će mu unuk zaigrati u reprezentaciji i čeka ga ogromna cifra

M. Šljivak

Ako Lewis Cook dobije šansu za igru u reprezentaciji Engleske u susretima protiv Holandije i Italije, njegov djed će u džep strpati popriličnu svotu novca.

Djed veznjaka Bournemoutha je 2014. godine uplatio 500 funti na opkladu da će njegov unuk do 26. godine debitovati u dresu Gordog Albiona.

Do uplate je došlo prije četiri godine kada je tada 18-godišnji Cook upisao debi za prvi tim Leeds Uniteda. Ponuđena mu je kvota od 33/1, uplatio je 500 funti i ako Cook upiše barem jednu sekundu u narednom periodu, inkasiraće 17.000 funti

Tako bi djed ovog sjajnog veznjaka mogao imati dvostruku slavlje, a svakako u svemu veliku ulogu ima Lewis koji ove sezone igra zaista izuzetno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti