Novi skandal u Engleskoj: Playboy zečica ponovo u akciji

Još jedan reprezentativac Engleske na udaru Playboy zečice

Novi skandal u Engleskoj: Playboy zečica ponovo u akciji

E. Čaušević

Nastup reprezentacije Engleske na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu obilježilo je nekoliko skandala.

Jedan od njih prouzrokovala je i Playboy zečica Carli Howe koja se dopisivala sa Kyleom Walkerom. Ipak, kada je saznala da je ovaj igrač u dugogodišnjoj vezi odlučila je javnosti otkriti sve ono o čemu su se dopisivali.

Ipak, ova zanosna manekenka se nije zaustavila tu. Engleski mediji prenose da je nakon Walkera na njenoj meti se našao Dele Alli. Iako ovaj put nije željela otkriti poruke između njih Carli je potvrdila da su ove priče istinite.

Navodno, pored ova dva igrača ova manekenka bila je u kontaktu sa Jesseom Lingardom, Jordanom Ibeom i Joe Gomezom. Naravno, ona je izjavila i da je provela vruću noć sa zvijezdom Portugala, Cristianom Ronaldom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi