Velemajstorski tiket za pamćenje
Foto - Pexells

Obogatio se na jednom tiketu

Velemajstorski tiket za pamćenje

Midhat Šljivak

Kladioničarski život često je veoma buran i težak.

Nijedna kafa, posebno u Bosni i Hercegovini, ne prođe bez teme šta je ko promašio, a u drugim zemljama se i ne priča previše o tome.

Nema dileme da i tamo bude bolnih promašaja, ali je mnogo više nestvarnih tiketa zbog mnogo više opcija za klađenje koje daju određene kladionice.

Tako je jedan kladioničar iz Sjedinjenih Američkih Država sastavio tiket iz snova. Odigrao je utakmice košarkaške NCAA lige i pogodio je čak 23 para.

Odnos uloga i dobitka su nejverovatni. Uplatio je 1 dolar i 10 centi, a dobio je čak 532.000 dolara.

Nadamo se svakako da mu je ovo bio posljednji tiket kojeg je odigrao i da će s pola miliona dolara okrenuti se drugim stvarima.

Nevjerovatno je šta je sve pogodio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi