6

Komentari (6)

Kettenhund
Skoro sam pricao sa jednom djevojkom koja radi u bas u pomenutoj kladionici. Dnevni pazar je 20.000km, sto od kladionice, sto od bingo igre, trke pasa i slicno. Na tu cifru koju uzmu dnevno, kaze da isplati oko 300km dobitka igracima, da je sistem tako podesen da je to neki prosjek, koliko igraci dnevno ostave novca, koliko kladionica podjeli kao dobitak.
Benjamingst
Ovdje u USA je zabranjena kladionica na sport.... mozes igrati ako uhvate negine zatvor.
casimiro
dobra laz,i marketinski trik....pa ovo ne bi tramp uradio..
Benjamingst
Trick je to da navucu sirotinju da izgube I ono sto imaju. Bolje bi bilo da su sta postavili da treba nekome radnik ili urednik za sportsport a ne promovisanje kladionica. Od tih kladionica nema koristi osim gubitka.
Benjamingst
100% Lud covjek, jedino moze biti ima para pa trosi....
Chupy
Ovaj ima muda ko nilski konj il ima para za bacanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.