Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

Šansa da pobijedite kladionicu

Kladioničarski kutak: Tri dnevna savjeta

Edmir Škorić

Iz dana u dan donosimo anlizu kladioničarskih parova, a ovaj put smo spremili mečeve iz Francuske, Islanda i jedan meč sa Afričkog prvenstva.

FRANCE: Ligue 2

20:00 Auxerre - Tours

tip X, under 2,5

POZ EKIPA U P N I GR B
9. Auxerre 21 8 5 8 21:25 29
10. Tours 21 6 10 5 19:17 28

Derbi sredine tabele u francuskoj drugoj ligi donosi duel Auxerre-a i Tours-a. Ono što je samim pogledom na tabelu, vidljivo je da gosti imaju skoro polovinu nerješenih ishoda u dosadašnjem djelu prvenstva. Domaći su jedno mjesto ispred, ali oni imaju čak i negativnu gol razliku. Najvjerovatniji ishod statistički je X, a broj golova ispod 2,5 svakako.

AFRIKA: African Nations Championship

14:00 Tunisia - Nigeria tip X, under 2,5

Kada se sastanu ove dvije afričke reprezentacije u kvalifikacijama za Afrički kup nacija, onda je ishod prilično neizvjestan. To je duel dva afrička shvatanja fudbala, sjeverno afrički koji je više tehnički orjentisan i snažnog fudbala kakvog promoviše ekipa Nigerije.

Kako većina igrača koji igraju u Evropi nij edostupna, imaćemo priliku da vidimo neke nove nade. Naša preporuka je tip X, manje od 2,5.

ISLAND: Reykjavik Cup

22:00 Fram - Throttur tip 1 , over 2,5

3.Fram 1 0 0 1 1:2 0

4. Throttur 1 0 0 1 1:8 0

POZ EKIPA U P N I GR B
3. Fram 1 0 0 1 1:2 0
4. Throttur 1 0 0 1 1:8 0

Kada se početkom sezone sastanu dva ovakva tima na Islandu, onda se očekuje mnogo golova. Ako kažemo da su gosti odigrali prvi meč sa 9 golova, onda je jasno da se i sada očekuje bar pola od toga. Domaći su također poraženi u prvom meču, ali njihov poraz je bio daleko podnošljiviji.

Preporuka je tip 1 i više od 2,5 golova, a hrabriji mogu pokušati i sa više od 5,5.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi