Ko bi rekao da su joj 42 godine? Bojinov se opustio u bazenu sa djevojkom

Uvijek je vodio buran ljubavni život

Ko bi rekao da su joj 42 godine? Bojinov se opustio u bazenu sa djevojkom

Bugarski napadač Valeri Bojinov je, osim po fudbalu, oduvijek bio poznat i kao čovjek koji 'zna sa ženama'.

Bojinov iza sebe ima dva propala braka, ljubio je neke od naljepših žena u Bugarskoj a već neko vrijeme je u vezi sa Biljanom Doll koja je, zanimljivo, bivša supruga fudbalskog trenera Thomasa Dolla.

Iako se još uvijek nije uspio nametnuti Matjažu Keku i izboriti se za veću minutažu u Rijeci, Bojinov za to ne mari previše i trenutno se nalazi u Opatiji gdje se u društvu djevojke odmara pred izazove u novoj sezoni.

Maksimalno opušten, Bojinov uživa sa Biljanom koja zaista ne izgleda kao da su joj već 42 godine. Kada pogledate fotografije, shvatit ćete to i sami.

Top Komentari

Jaa
E moj autoru ti mora da sa nanom zivis jer ocito zenska nisi normalnog vidio. Idi malo u skandinaviju pa pogledaj kakvu od 50g pa da vidis kako starije zene dobro izgledaju.
10 3
Šaraf
Kad je od plastike
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi