Ko je hrvatska ljepotica o kojoj svijet piše?

Osmijehom je sve očarala

Ko je hrvatska ljepotica o kojoj svijet piše?

E. Škorić

Atraktivna navijačica hrvatske reprezentacije sinoć je na meču Hrvatske i Nigerije mnoge očarala svojim osmijehom i ljepotom.

Njene slike brzo su preplavile internet portale, no mnogima nije u prvi mah bilo poznato o kome se radi.

Međutim, nakon "male istrage" mediji u Srbiji su objavili da se radi o Ivani Knoll, misici iz Hrvatske, koja je u Rusiju došla podržati Vatrene.

Rođena je u Njemačkoj, ali je potom u Zagrebu upisala Grafički fakultet, a onda se odlučila za modeling i trbušni ples, da bi 2016. godine dobila prestižnu nagradu za najljepšu ženu u Hrvatskoj.

Ona je jedna od onih djevojaka koje uljepšaju nogometne spektakle, a nadamo se da ćemo njenom ljepotom biti očarani i u mečevima Hrvatske protiv Argentine i Islanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi