Ko je Maria Dolores, koliko ima djece, čime se bavi i s kim je u vezi?

Majka Cristiana Ronalda

Ko je Maria Dolores, koliko ima djece, čime se bavi i s kim je u vezi?

Maria Dolores, majka Cristiana Ronalda, živjela je prilično zatvoren i tajnovit život dok se prošle godine nije pojavila na društvenim mrežama. 

Do tada smo je tek mogli viđati na svečanim ceremonijama na kojima je njen slavni sin dobijao raznorazne nagrade ili u finalima nekih velikih takmičenja kako nakon meča slavi s Ronaldom.

O njoj je poznata činjenica da je tokom 2007. godine dobila bitku s rakom dojke nakon čega je Ronaldo donirao bolnici u kojoj se liječila 100.000 eura kao zahvalnicu.

Također, znali smo i to da od prošle godine ponovo vodi bitku s rakom što je i sama priznala.

"Operisana sam u Madridu. Slijede mi zračenja i borba za život", kazala je ona u februaru 2019. godine.

Rano jutros zadesio ju je još jedan problem - moždani udar. Dolores je primljena u bolnicu Dr. Nelio Mendoca na portugalskom otoku Madeiro, a posljednje informacije kažu kako je u svjesnom i stabilnom stanju.

Uz nadu da će s njom biti sve u redu, iznijet ćemo neke informacije koje možda i nisu toliko poznate široj javnosti kada je ona u pitanju. Ove informacije mogle su se lakše otkriti nakon što je Dolores napravila profil na Instagramu prošlog ljeta.

Kao prvo treba reći da je Dolores željela abortirati Ronalda dok je bila trudna.

"On je dijete koje sam željela abortirati. Bog nije želio da se to dogodi i blagoslovljena sam jer me Bog nije kaznio", kazala je ona u dokumentarcu o svom sinu.

Ronaldo ima dvije starije sestre, Elmu i Lilannu te brata Hugu. Odrastao je u jednoj sobi skupa sa njih troje, a otac im je preminuo u 53. godini života od posljedica bolesti jetre.

Dolores danas ima vrlo blizak odnos s Ronaldom i Georginom te se čini kako je Cristiano dijete s kojim provodi najviše vremena. Također, često se fotografiše sa četvero unučadi koje ima s Ronaldove strane.

View this post on Instagram

Logo vou ver o meu neto jogar⚽️❤️ bom fim de semana para todos👍🏼☀️

A post shared by Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) on

Osim što se često bavi čuvanjem unučadi, Cristianova majka ima i restoran u Brazilu koji se zove Casa Aveiro. Na zidu restorana se nalazi fotografija čitave porodice. Inače, ona je ovaj biznis pokrenula 9. jula prošle godine.

Svemu dodajmo i podatak da se nikada nije ponovo udala nakon smrti supruga, ali priča se kako je u vezi sa Joseom Andradeom.

 Cristiano Ronaldo with Real Madrid club president Florentino Perez and his mother

Top Komentari

Samo_Realan
Boli me kkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrcccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaa
5 1
Chepich
Blago rečeno bolestan clanak
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi