Ko je zanosna ljepotica koja je uvijek uz novog golgetera Vatrenih?
Foto: Instagram

Tea oduzima dah

Ko je zanosna ljepotica koja je uvijek uz novog golgetera Vatrenih?

O. Lekić

Hrvatska je oduševila u Slovačkoj, a potom razočarala u Azerbejdžanu - tako se može opisati posljednja reprezentativna akcije Vatrenih.

Naime, Hrvati su u Trnavi razbili Slovačku sa 0:4, ali tri dana kasnije nisu uspjeli savladati Azrebejdžan. Duel Azerbejdžana i Vatrenih završen je rezultatom 0:0.

Možda je Vatrenima u Trnavi sreću donijela i atraktivna Tea Slavica koja je skoknula do Slovačke kako bi pružila podršku izabranicima Zlatka Dalića.

Prelijepa Tea je privlačila veliku pažnju na tribinama stadiona u Trnavi, a tamo se ipak nije našla slučajno.

Naime, ona je djevojka novog golgetera Vatrenih, i inače fudbalera Dinama, Brune Petkovića.

Bruno Petković je za A reprezentaciju Hrvatske debitovao u martu ove godine i čini se da je ovaj 24-godišnjak budućnost Vatrenih.

U Trnavi je, uz podršku lijepe Tee za tribina, uspio postići i svoj drugi gol u reprezentativnom dresu.

Čini se da će Petković u godinama koje dolaze uveseljavati hrvatske navijače, a njegova djevojka biti omiljena "meta" fotografa na stadionima.

Inače, lijepa Tea se ove godine takmičila na izboru za Miss Universe Hrvatske, a osvojila je titulu prve pratilje.

Top Komentari

Konoplanka
Ovo ti ljepotica, fuj kakav gabor.
7 0
Blokiran
Da mi je znat koji bi joj od vas oprostio
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi