Kobe stigao u Brazil zbog Neymara i Ronaldinha

Kobe u Brazilu

Kobe stigao u Brazil zbog Neymara i Ronaldinha

Midhat Šljivak

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Kobe Bryant, stigao je u Brazil gdje će prisustvovati utakmici fudbalskih reprezentacija Brazila i Italije, a u posjetu je stigao kako bi vidio Neymara i Ronaldinha.

Bryant, Neymara poredi sa sobom iz mlađih dana, zbog pritiska koji mu je nametnut na samom početku karijere.

"Najvažnije je da bude svoj. Često vidim kako mladi sportisti izgube fokus zbog prevelike brige. Samo o igri treba da misli. Sjetite se kako je stigao do trenutne pozicije. Ne poznajem Neymara za sada, ali nadam se da ću imati priliku za upoznavanje nakon utakmice", rekao je Bryant, koji će nakon završetka utakmice sa Ronaldinhom učestvovati u jednoj akciji.

"Ronaldinho je fenomenalan. Ima veliku kreativnost i maštu. Kod kuće sa kćerkama obožavam da gledam kako on igra i kako se kreće", dodao je Bryant.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.