18

Komentari (18)

Zulfikar
pitaristok
Kalesija....ne zamjeram
Bhf
Ako hoces da procitas neki glup komentar,obavezno svrati na ss.ba jer tu su sve najpismnij i najpametniji citaoci koji osudjuju ljude kakvu muziku slusaju,kako se ko oblaci i slicno.Neka covjek uziva u onome sto voli,kakve veze ima ako slusa Kitica ili Merlina ili Edu Majku.Njemu to pase i nek uziva dok moze.LP
Zulfikar
Zacudio bih se da sam cuo ucenje sure Al Baqara.
Hakkinen
To si ti onaj što komentarišeš od Amre Džeko kćerku iz prvog braka ? Kako je nabujala itd itd. pa mi sada našao palamuditi o surama????
Fujjj licemjerstva *******og.
I bravo @Bhf na tvom komentaru svaka ti čast drug jer i ja mislim tako.
Hakkinen
*Licemjerstva bošnjačkog i to od vas pojedinih
Zulfikar
Pa hajde reci da nije nabujala???
Hakkinen
@@Zulfikar ti si jedan jadni pedofil to ti 3 dana pišem kada si za malu Sofiju rekao šta si napisao.... pa mi onda ti moralni musliman pišeš o nekim surama i ajetima iz Kur'ana.
Jadno sa tvoje strane . A ti @plemic nisi u toku dug o čemu se radi i ne mjesajse bezveze kada ne znaš kakav je paćenik ovaj @@Zulfikar . I za @@plemic Sofija kako može biti srbijanka od majke Bosanke muslimanke i oca srbijanca? Eto kada si već povukao to pitanje za malu Sofiju.
Na žalost ja kao ponosni Bosanac i Hercegovac Bošnjak musliman moram reći da su pojedini " šatro mulimani licemjerni poput Zulfikara i ima ih još par.
Zulfikar
Ocito nisi upoznat da se loza vuce sa oceve strana dok te moze i robinja roditi.
Hakkinen
Zulfikar
Koji si ti gubar haha vidim i šatro ti dobro ide kao i mojoj neni cricket.
Zulfikar
Bas tako prijatelju ali ocito je da je ta tematika ovom neandertalcu (Hakkinenu) strana.
Samkodk
Vama to cudno pa fudbaleri nisu bas previse pametni..
LjutiKrajisnik
Naravno da nisu. Najpametniji ljudi poput tebe su na ss.ba, bave se kometarisanjem izbora muzike kod pojedinih. Poyyy
Hakkinen
kajzerfrancbekenbauer
Pjanke fuj gdje ti je sluh za zikamu,bljak
Untouchable
Sta bi trebo slusat Merlina koji pjeva o "Bureku i Misicima" ? Ustvari nek svako uziva u onom sto mu godi i pase, Jel ovo uobste vazna tema da bi ti nekoga savjetovo kofol. A inace u zivotu se moze o svemu naglabati a o ukusima nikako ! LP
Bospol
Bravp novinaru g.....ane....pravi sportski naslov...nivo 2 razreda osnovne skole
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.