Kod Trappove djevojke nema tajni: Bez imalo srama otkrila 'vruće' detalje

Manekenka zapalila internet

Kod Trappove djevojke nema tajni: Bez imalo srama otkrila 'vruće' detalje

O. Lekić

Golman Eintrachta iz Frankfurta Kevin Trapp, sudeći prema riječima njegove djevojke, ima jako aktivan seksualni život.

Trapp od ove sezone brani za Eintracht kao posuđen igrač PSG-a, ali u dosad dvije odigrane utakmice nije pokazao baš najbolju formu, za što mnogi krive njegovu djevojku Izabel Goulart.

U pitanju je brazilska manekenka koja ne libi u javnosti pričati detalje iz spavaće sobe. Tako je nedavno otkrila kako se sa Trappom seksa četiri, pet puta sedmično, dok u slučaju pobjede 'akcija' traje i do jutra.

Nije na tome stala Izabel. Sada je brazilskom YouTuberu Matheusu Mazzaferu otkrila da su imali seks na plaži, ali i da kod kuće često kopiraju najpoznatije filmske seksualne scene.

Očito je razlog Trappovog pada u formi i - izmorenost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti