Koga ljubi Džumhur? Supruga bh. fudbalera otklonila sve dileme

Nova godina u Dubaiju

Koga ljubi Džumhur? Supruga bh. fudbalera otklonila sve dileme

Mjesecima unazad priča se o vezi Damira Džumhura i atraktivne Helene Topalović.

Ljubavni život najboljeg bh. tenisera često je 'pod lupom' javnosti. Iako je on poručio nedavno da će u budućnosti pokušati više štititi svoju privatnost, ispostavilo se da to nije nimalo jednostavno. Ma koliko se trudio...

Već neko vrijeme mediji u Srbiji pišu kako je srce Džumhura zarobila kćerka tamošnjeg pjevača Milana Topalovića. Iako te napise nisu željeli komentarisati, niti su objavljivali zajedničke fotografije, sve dileme su otklonjene za Novu godinu koju su oboje proveli u Dubaiju.

Na ovoj egzotičnoj destinaciji društvo su im pravili bivši reprezentativac BiH Anel Hadžić i njegova supruga Alma, koja je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju na kojoj je Helena upravo u Damirovom zagrljaju.

Ljubavna romansa između Damira i Helene navodno traje od juna 2019. godine.

Top Komentari

RASanticeva
E moj Damire ****m te ćorava
6 0
infinity2612
Hebo majku, pa stvarno moras biti poremecen da volis ove plasticne kurve
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi