Koji bh. igrač je najbolji na FIFA 16?

Ocjene bh. igrača

Koji bh. igrač je najbolji na FIFA 16?

Edmir Škorić

Gejmeri s nestrpljenjem očekuju da se na tržište lansira nova FIFA 16.

Ostalo je tri  dana do izlaska FIFA 16 za američko tržište, nakon čega će se ova planetarno popularna igrica pojaviti i u Evropi.

EA Sports se potrudio ponovo da nam na najbolji način dočara nogomet. Dosta je inovacija, a posebno će igrači iz BiH uživati igrajući s klubovima u kojima nastupaju naši reprezentativci.

Miralem Pjanić je sa ukupnom ocjenom 84 naš najbolji igrač na FIFA. Slijedi Asmir Begović s ocjenom 82, potom Edin Džeko s ocjenom 81, Emir Spahić (79), Senad Lulić (78), Ermin Bičakčić (77), Muhamed Bešić (75), Vedad Ibišević (75), Sead Kolašinac (75)...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.