Koji sretnik u FK Tuzla City vozi bijeli Porsche?

Ima se, može se

Koji sretnik u FK Tuzla City vozi bijeli Porsche?

E. Škorić

Bivši golman bh. reprezentacije, Kenan Hasagić, trenutno je zaposlen kao trener golmana u FK Tuzla City.

Hasagić je imao impresivnu karijeru, a već neko vrijeme radi kao trener golmana. Bio je član stručnog štaba bh. reprezentacije, radio kao trener golmana u Mladosti Doboj Kakanj, a od početka ove godine je uposlenik ambicioznog premijerligaša iz Tuzle.

Hasagić, koji je branio u nekoliko bh. klubova kao što su Rudar Kakanj, Bosna i Željezničar, imao je priliku da brani i u inostranstvu, a karijeru je okončao u Turskoj.

S obzirom na sve steknuto u karijeri, Hasagiću nije problem da si priušti automobile poput Porscheove Panamere 4s s kojom se danas pojavio na treningu Tuzle City.

Ovaj bijeli limeni četverotočkaš privlači pažnju na ulicama Tuzle, pa se istakao i u moru skupocjenih i lijepih automobila s kojima su se na trening dovezli igrači i osoblje tuzlanskog kluba.

Inače, Hasagića i ostatak ekipe dočekale su lijepe vijesti, budući da je svih 38 testova na Covid-19 bilo negativno. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Zaradio covjek kroz zivot, hvala Bogu.
8 0
Edin Merlin
U zdravlju se navoz'o majstore..
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi