Kolaps u Milanu: Ronaldo stigao u šoping, ali svi su gledali u Georginin šorc

Nikada kraće izdanje za Ronaldovu djevojku

Kolaps u Milanu: Ronaldo stigao u šoping, ali svi su gledali u Georginin šorc

Prva fudbalska zvijezda u Italiji, a vjerovatno i šire, Cristiano Ronaldo, odlučio je jučer skoknuti iz Torina u Milano. 

U društvu s njim bila je i djevojka Georgina Rodriguez koja je izazvala čak i veću pažnju svjetskih medija.

I, dok se nekoliko desetina navijača pokušavalo probiti kako bi dobili eventualno fotografiju sa Cristianom Ronaldom, pažnju ostalih privukao je šorc Georgine koji nikada nije bio kraći.

Inače, njih dvoje su u Milano stigli u šoping, a vjerujemo da baš i nisu stigli obaviti sve što su željeli obzirom na to koliko ih je ljudi pratilo.

Top Komentari

LOLLOL
Ali zato ti lendo sigurno nisi ni skontao da je ona s njim. Nego hvala ti za još jedan kvazi članak i napad na nase mozdane stanice
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi