To joj nije trebalo: Ronaldova sestra razbjesnila navijače Juventusa

Željela je biti samo duhovita

To joj nije trebalo: Ronaldova sestra razbjesnila navijače Juventusa

Sestra Cristiana Ronalda, 41-godišnja Katia Aveiro, navukla je na sebe bijes Juventusovih navijača.

Potpisom za Juventus zvanično najbolji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo je stekao status božanstva u Torinu, međutim njegova sestra neće moći da računa na naklonost navijača, pogotovo zbog objave na Instagramu.

Katia je, naime, objavila fotografiju na kojoj pozira uz bratovu lutku u prirodnoj veličini, a ispod nje je stavila objavu koja se nije nimalo svidjela navijačima Juventusa.

'Oprostite, možete li mi reći gdje je Torino? Samo da znam gdje igra najbolji na svijetu', napisala je Katia koja je možda željela biti duhovita, a umjesto toga...

Pojedini navijači su otišli toliko daleko da su joj uputili brojne uvrede, nazvavši je "neobrazovanom seljankom".

Inače, Katie je po zanimanju pjevačica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi