Kolašinac pokazao novu 'zvijer', Barbarez nasmijao komentarom

Ima se, može se...

Kolašinac pokazao novu 'zvijer', Barbarez nasmijao komentarom

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac 'zapalio' je Instagram fotografijom svog novog automobila.

Kolašinac u Arsenalu trenutno zarađuje 120.000 funti na sedmičnom nivou, a kada je tako onda i ne čudi što se s vremena na vrijeme počasti luksuznim četverotočkašem po uzoru na ostale fudbalske zvijezde.

Nova zvijer koju Kolašinac ima u svojoj garaži je crni Rolls Royce vrijednosti od oko 382.000 funti, a fotografija na kojoj pozira s njim izazvala je mnoštvo komentara na društvenim mrežama, među kojima su bili i oni šaljivi koje su ostavili bivši reprezentativci BiH.

Tako se Zvjezdan Misimović našalio i upitao 'ima li rikverc', a duhovit je bio i nekadašnji kapiten Zmajeva Sergej Barbarez, čiji je komentar dobio više od 200 lajkova.

Kolašinac se prije nekoliko godina počastio i bijelim Rolls-Royceom.

Top Komentari

Sanska_Prangija
2sedmice 'rada' za njega.. a non stop na bolovanju, ja bih popusio nakon druge povrede otkaz..
1 2
Melan
Jao Rolls-Royce-a jest lijep
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi