Gdje je i šta radi Sergej Barberez dok ga navijači prizivaju na klupi reprezentacije?
(Foto: EPA)

Uživa daleko od fudbala

Gdje je i šta radi Sergej Barberez dok ga navijači prizivaju na klupi reprezentacije?

Midhat Šljivak

Navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine godinama unazad žele vidjeti Sergeja Barbareza na klupi nacionalnog tima.

Legenda bh. fudbala konstantno je u centru pažnje kada se bira novi selektor nacionalnog tima i navijači BiH ga konstantno prizivaju na klupi.

Međutim, Barbarez nikada nije bio ni blizu klupe, a teško da će i sad sjesti na istu, iako bi ga mnogi rado vidjeli ponovo blizu reprezentacije.

Sergej maksimalno uživa u životu izvan fudbala. Poznata je njegova strast prema pokeru, kojeg igra jako često.

Dok ga navijači BiH prizivaju na selektorskom mjestu, Barberez uživa maksimalno u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je daleko od svih dešavanja.

Top Komentari

makke07
Neznam ko ga priziva da bude selektor pa svi ga volimo i covjek je legenda ali činjenica je da nema trenerskog iskustva.
11 1
SeoRusilac
0 dana trenerskog iskustva, a priziva ga se za selektora. Nigdje veze. Bolje mu je da ne sjeda na klupu repke samo ce ga raja zahakati nakon par losih rezultata.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi