Kolašinac u problemu: Zbog nargila bara morao dati 50.000 eura
Joachim Kleine-Büning /FUNKE Foto Services

Ima lokal u Gelsenkirchenu

Kolašinac u problemu: Zbog nargila bara morao dati 50.000 eura

Sead Kolašinac većinu svog vremena provodi u Londonu, igrajući za Arsenal, no izgleda kako ga je manjak minutaže u posljednje vrijeme 'natjerao' na rješavanje izazova van svijeta fudbala.

Malo je poznato da je Kolašinac za vrijeme nastupanja u Njemačkoj ušao u poduzetičke vode. Tačnije, zajedno sa svojim prijateljem iz djetinstva Emreom Dolunayom je u Gelsenkirchenu otvorio nargila bar po imenu "Lions & Lambs", no u posljednje vrijeme se zbog lokala suočio s problemima.

Njemačka vlast je, naime, zabranila upotrebu nargile nakon što su se susjedi požalili na neprijatan miris i štetnost dima, što je razočaralo prijatelja našeg reprezentativca s kojim zajedno drži "Lions & Lambs".

"Susjedi sada pokušavaju stati na put, umjesto da budu sretni zbog dvojice uspješnih mladih ljudi", kazao je Emre Dolunay, prenose njemački mediji, dodavši da je bh. fudbaler već izdvojio 50.000 eura za posebnu ventilaciju s kojom bi trebali riješiti problem.

Također, Dolunay je dodao da je Kolašinac u vrijeme dok su pokretali zajednički biznis mislio da će dugo igrati u Schalkeu, za koji je mnogo vezan, kao i za dio grada u kojem je smješten bar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi