Čak tri puta uzastopno je kamerman utakmice u Kolumbiji uhvatio žene u prevari

Samo u Medellinu

Čak tri puta uzastopno je kamerman utakmice u Kolumbiji uhvatio žene u prevari

Edmir Škorić

U gradu Medellin domaći Atletico Nacional deklasirao je La Equidad sa 5:0 u meču 11. kola kolumbijskog prvenstva.

Utakmica je odigrana u noći sa srijede na četvrtak i ponudila je zaista efikasan nogomet u kojem su navijači Atletica mogli da uživaju.

Vidjeli su čak pet golova, počevši od Pereinog gola u 11. minuti, da bi potom Pabon u 19. povisio na 2:0, a ostali golovi "pali" su u nastavku.

Prvo je Ramirez u 54. povisio na 3:0, Deossa je ubrzo pogodio za 4:0, a konačan rezultat postavio je rezervista Jader u 85. minuti.

Atleticu je to bila šesta pobjeda i sa 20 bodova smješten je na drugo mjesto iza vodećeg Aguilasa, koji ima 22 boda i utakmicu manje.

Oglasi

Na tribinama stadiona u Medellinu okupio se veliki broj ljubitelja nogometa, a kamere su bile fokusirane na zaljubljene i općenito parove.

Uobičajeno, kamera bi "ulovila" neki par, koji bi se potom našao na velikom ekranu i svi su čekali da se poljube. No, ovaj put je bilo dosta napeto. Naime, barem prema tvrdnjama Kolumbijaca, čak tri puta u nizu je kamera pokazala na "zabranjene" parove.

Čini se da je na stadionu u Medellinu previše onih koji varaju svoje partnere, pa su u tri navrata djevojke pokušavale da sakriju svoja lica, te su parovi bili prilično zbunjeni iako su se pravili da je sve u redu.

[twitter]https://twitter.com/OutofcontextFPC/status/1702461505160011992[/twitter]

Mnogi se u komentarima pitaju otkud im ideja da zajedno dođu na stadion. Ako su se već odlučili za tajna viđanja, onda su definitivno trebali da pronađu neka intimnija mjesta...

Nije isključeno da već danas djevojke ili momci sa snimaka budu razotkriveni i na raportu kod svojih "pravih" partnera.

Oglasi