Komedija u parlamentu zbog Redsa: Možda premijerka da pita Kloppa kako uspjeti u Evropi?

Svi su gledali utakmicu

Komedija u parlamentu zbog Redsa: Možda premijerka da pita Kloppa kako uspjeti u Evropi?

M. Šljivak

Uspjeh Liverpoola bio je predmet razgovora i na sjednici britanskog parlamenta.

Glavne uloge su imali parlamentarac Jeremy Corbyn i premijerka Velike Britanije Theresa May.

Corbyn je u svom obraćanu odlučio da se dotakne uspjeha Redsa i da pritom 'bocne' premijerku May.

"Možda bi premijerka mogla uzeti pokoji savjet od Jurgena Kloppa na temu: kako napraviti dobar rezultat u Evropi?", rekao je Corbyn.

Nije mu ni Theresa May ostala dužna već mu se pridružila u ovoj raspravi.

"Pogledajte tu pobjedu Liverpoola nad Barcelonom. To pokazuje da možemo uspjeti, čak i kad svi kažu da je gotovo", istakla je britanska premijerka.

Ova izuzetno zanimljiva konverzacija na kraju je završena smijehom svih parlamentaraca, ali interesantno je svakako da su iskoristili uspjeh Redsa kako bi se međusobno 'obračunali'.

Podsjetimo, ako ima onih koji ne znaju, Liverpool je sinoć na Anfieldu deklasirao Barcelonu i prošao je u finale Lige prvaka.

Redsi su uspjeli prestići zaostatak od 0:3 iz prvog meča i na kraju su pobjedom od 4:0 prošli dalje.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi