Kompanija HTL d.o.o. Sarajevo podržava razvoj ženskog odbojkaškog sporta donacijom Udruženju "Igman"

Posvećenost društvenoj odgovornosti: HTL d.o.o. Sarajevo pruža značajnu podršku lokalnoj sportskoj z

Kompanija HTL d.o.o. Sarajevo podržava razvoj ženskog odbojkaškog sporta donacijom Udruženju "Igman"

Sponzorski tekst

U sklopu svoje posvećenosti podršci lokalnim zajednicama i promovisanju sportskih vrijednosti, kompanija HTL d.o.o. Sarajevo s ponosom najavljuje značajnu donaciju Ženskom odbojkaškom klubu "Igman" Ilidža.

Kompanija HTL d.o.o. Sarajevo, predstavnik Novomatic grupe i zastupnik Admiral brenda na tržištu Federacije Bosne i Hercegovine, s dugogodišnjom tradicijom društvene odgovornosti, prepoznala je važnost poticanja sportskih aktivnosti i razvoja mladih talenata. Ova donacija ima za cilj pružiti podršku daljnjem razvoju ženskog odbojkaškog sporta u Sarajevu.

Predstavnik kompanije HTL d.o.o. Sarajevo izrazio je svoje zadovoljstvo zbog suradnje s Ženskim odbojkaškim klubom "Igman". "Ponosni smo što možemo podržati lokalne sportske klubove, a posebno ženski odbojkaški tim koji ima bogatu histriju uspjeha i doprinosi sportskoj kulturi našeg grada", izjavio je Janusz Cieplowski, generalni direktor.

Sredstva koja su donirana bit će usmjerena prema poboljšanju uslova treninga, nabavci opreme i podršci sportskim aktivnostima mladih igračica. Ova inicijativa odražava posvećenost HTL d.o.o. Sarajevo razvoju lokalne sportske scene i jačanju zajednice.

Predsjednik Udruženja Ženskog odbojkaškog kluba "Igman", Dino Hadžić, izrazio je zahvalnost na podršci: "Ova vrijedna donacija od HTL d.o.o. Sarajevo pruža nam neophodna sredstva za unapređenje naših sportskih aktivnosti. Ovo partnerstvo ne samo da će imati pozitivan utjecaj na naš klub, već će i potaknuti rast ženskog odbojkaškog sporta u našem gradu."

Očekuje se da će ova suradnja rezultirati novim uspjesima za Ženski odbojkaški klub "Igman" Ilidža, a HTL d.o.o. s radošću prati napredak i doprinos lokalnoj sportskoj sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.