Komšije iz Beograda ne cijene Kolarova: Vidjela sam ga dva puta i bio je vrlo bahat!

Srbijanac na udaru kritika

Komšije iz Beograda ne cijene Kolarova: Vidjela sam ga dva puta i bio je vrlo bahat!

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov poznat je kao pravi lider na terenu u bilo kojem klubu gdje je igrao, a u reprezentaciji Srbije je i kapiten što samo dokazuje koliko ga selektori cijene.

Ipak, njegove komšije iz Beograda očigledno nemaju ni najmanje lijepo mišljenje o njemu, a to dokazuje i niz izjava koje prenose srbijanski mediji.

Fudbaler Rome je prije nekoliko godina u srcu Beograda, na atraktivnoj lokaciji na Vračaru, izgradio luksuznu zgradu u kojoj živi s porodicom kada nije u Italiji i nema obaveza prema klubu.

Ipak, komšije za njega kažu da ga rijetko viđaju, a kada ga i vide, onda se ovaj lijevi bek ponaša vrlo bahato.

"Za tog Kolarova nisam ni znala da je fudbaler jer sport ne pratim. Saznala sam ko je i šta je tek kada sam čula da je napravio zgradu blizu naše. Muž mi je objasnio da je to naš poznati reprezentativac i da ima milione na računu. Otkako se doselio na Vračar, vidjeli smo ga dva-tri puta i svakog puta je bio bahat. Ni dobar dan ne umije da kaže, ali tako to ide s tim modernim bogatašima. On sa svim tim milionima nema potrebu da se šeta ulicama ili ide u prodavnicu. Iz stana u skupa kola, iz kola u stan i tako ukrug", kaže jedna komšinica.

Radnik iz obližnje prodavnice kaže kako nikada nije čuo za Kolarova, iako godinama prati sport.

"Aleksandar Kolarov? Ko je to? Prvi put čujem to ime i prezime. Ako je neki pjevač ili glumac, ne pratim javnu scenu i ne znam ništa o njemu", kaže pomenuti radnik, a nakon što je dobio objašnjenje ko je Kolarov, onda je rekao sljedeće:

"Ma kakav reprezentativac?! Pa ja fudbal pratim otkako znam za sebe. Manite me tih novih fudbalera koji se samo manekenišu i igraju kao moja baba. Znate li kako su ranije izgledali reprezentativci? Ovi današnji fudbaleri su takvi da ne znate da li hoće da budu kriminalci, pa se cijeli išaraju tetovažama ili hoće da se manekenišu i pijanče. Ne zaslužuju da im znamo imena", dodao je on.

Inače, kada je u pitanju karijera, Kolarov se ovih dana povezuje sa odlaskom iz Rima, a kao moguće destinacije navode se Inter i Fenerbahče.

Top Komentari

Fce
Kolarov je i igracina i ljudina problem je nekim ljudima sto su ljubomorni pa pricaju gluposti
8 0
CrveniBaron
Nadobudna baba daje sebi za pravo pljuvati po covjeku bez ikakvog razloga. Zbog cega je bahat? Zato sto nije pozdravio neku babu koju prvi put vidi u zivotu? Niko ziv ne pozdravlja nepoznate ljude u prolazu na ulici, pa ni Kolarov. Covjek zivi svoj zivot.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije