Konj skuplji od Ronalda

Konj skuplji od Ronalda

Vlasnik fudbalskog kluba Malaga, Šeik Al Tani posjeduje ljubimca koji se procjenjuje na više od 100 miliona eura, a time je skuplji od Cristiana Ronalda.

Vlasnik španskog prvoligaša Malage, Šeik Abdulah al Tani, na svom Twitter profilu objavio je da njegov rasni arapski konj Golopirajući Kralj vrijedi više od bilo kojeg fudbalera, pa i od Cristiana Ronalda.

 

"Moj konj je vredniji od bilo kojeg igrača na svijetu. Pa čak i od Cristiana Ronalda", napisao je Šeik na svom Twitteru.

 

Konj spada u rijetku vrstu egipatskih pastuha kojih ima samo 4.000 i kojeg ne može svako da sebi priušti. Real Madrid je za transfer Cristiana izdvojio vrtoglavih 96 miliona eura, a vrijednost ovog konja procjenjuje se na 100 miliona eura. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.