Košarkaška reprezentacija BiH na NBA 2K17?

Zaista izgleda sjajno

Košarkaška reprezentacija BiH na NBA 2K17?

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem ovog mjeseca počinje kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo.

Od naše selekcije očekuje se mnogo u narednim utakmicama s obzirom da su se selektoru Damiru Mulaomeroviću odazvali najbolji košarkaši koje BiH ima u ovom trenutku. 

U jeku svih dešavanja stiže sjajna vijest da će ljubitelji košarke u BiH od sada, najvjerovatnije, i na popularnoj igrici NBA 2K moći igrati sa našom selekcijom. Jusuf Nurkić je postavio zanimljivu sliku na svoj Facebook profil, a mora se priznati da dresovi naše selekcije izgledaju odlično.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi