Teletović i Pašalić pokazali umijeće u skokovima u vodu

Bh. košarkaši opušteni

Teletović i Pašalić pokazali umijeće u skokovima u vodu

Košarkaški reprezentativci Bosne i Hercegovine su na Međunarodnom turniru koji se održava u Trstu u ponedjeljak upisali i svoj drugi poraz. 

Nakon što su u prvom kolu izgubili od Srbije sa 82:69, u drugom je selekcija Italije sa 28 poena razlike savlada izabranike Duška Ivanovića (99:71). Bio je to drugi poraz bh. košarkaša od reprezentacije Italije u sklopu priprema za kvalifikacije za Eurobasket, prvi put je naša nacionalna vrsta od Azzurra poražena na turniru u Sarajevu.

Ipak, uprkos porazu u redovima našeg tima vlada dobra atmosfera. O ovome svjedoči snimak skokova u vodu kapitena reprezentacije Mirze Teletovića, te Muhameda Pašalića. Čiji je stil bio bolji, Jablaničanina ili Sarajlije, odlučite sami nakon što pogledate video.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.