Kovač pomogao bolnici u Livnu: "Iznos donacije? Boli glava!"

Novčana pomoć

Kovač pomogao bolnici u Livnu: "Iznos donacije? Boli glava!"

Edmir Škorić

Robert Kovač i supruga Anica pomogli su bolnici u Livnu.

Jedan od pokretača pomoći bolnici u Livnu Mario Šandrk je na svom Facebook profilu objavio vijets o tome kako su bivši hrvatski reprezentativac i njegova supruga donirali novac.

''Pažnja! Pažnja! Savjetujemo da sjednete u svoje naslonjače, jer slijedi BOMBA!!! Pratili su našu priču cijelo vrijeme, prepoznali da je to nešto posebno. Nešto za povijest grada Livna. Da je to nešto novo, iskrena i čista priča. Odlučili su se pridružiti našoj priči, najavili su nam, a danas su obećano i ispunili! Na kakav način? MAESTRALAN!!! Iznos donacije? Boli glava! Tko su oni? Naši ANICA i ROBERT KOVAČ!!! Uspješni, svima nam dobro poznati, ali prije svega veliki ljudi! Hvala Vam, VI ste šlag na kraju naše zajedničke priče. Veselite se ljudi, ispisali smo skupa povijest Livna. Idemo svi skupa: Neka pati koga smeta, Livno je centar svijeta'', napisao je Šandrk.

Inače, i Anica i Robert porijeklom su iz ovog dijela BiH - Anica iz Tomislavgrada, a Robert iz Livna. Osim njih, bolnici u Livnu donacijama je pomogao i selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

Top Komentari

b20
Bolnici u Livnu ni MMF ne može pomoći.
1 2
Prof.Dr.NocniJahac
Na kraju dana svako odlučuje sam koliko i gdje želi da pomogne. Red bi bio da pomognu .. Šta se naših tiče Valjda potajno negdje pomažu , barem se nadam :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi