Kovačićeva djevojka za svadbu se priprema kao u filmu

To se zove djevojačka večer

Kovačićeva djevojka za svadbu se priprema kao u filmu

O. Lekić

Izabel Andrijanić, buduća supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, pripremila je djevojačku večer za pamćenje. 

Šuška se kako će se poznati par nakon sedmogodišnje veze vjenčati ovog ljeta. Vjenčanje bi se trebalo održati krajem juna u Sesvetskim Selima, gdje su se i upoznali, a prije ulaska u bračnu luku Izabel se odlučila zabaviti sa prijateljicama u Dubrovniku. 

Sudeći prema fotografijama s Instagrama, zabave nije nedostajalo. Fatalna Izabel će djevojačku večer dugo pamtiti, a u luksuznu vilu je povela čak 17 prijateljica koje su nosile crne šilterice s natpisom 'squad' (ekipa), dok je ona pozirala s bijelom na kojoj je pisalo 'bride' (mladenka). 

O Izabel i njezinoj ljepoti se često piše i u španskim medijima. Sam Kovačić je u nekoliko navrata znao isticati kako je svjestan Izabeline ljepote, međutim ostao je pri stavu kako ga je ona osvojila isključivo drugim kvalitetama - jednostavnošću, iskrenošču i skromnošću. 

Da uživaju u ljubavi može se vidjeti i po njihovim zajedničkim slikama na društvenim mrežama. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi