Kraljica Instagrama mami uzdahe pored NBA parketa: Niko se od nje ne može skoncentrisati na meč
Rachel je djevojka igrača američkog fudbalera Jordana Poyera, a njemu sigurno nije svejedno kada na Instagramu vidi golišave fotografije svoje djevojke

Rachel Bush prati sva sportska događanja u SAD-u

Kraljica Instagrama mami uzdahe pored NBA parketa: Niko se od nje ne može skoncentrisati na meč

O. Lekić

Zvijezda golišavog dijela Instagrama Rachel Bush privlači veliku pažnju gdje god da se pojavi.

Njene golišave fotografije koje često postavlja na Instagram zaludile su mnoge muškarce, a ona se maksimalno trudi da bude što atraktivnija.

Rachel je naravno ljubiteljica sporta. Često se može vidjeti na svim važnijim događajima, a najčešće prati NBA ligu, ali i utakmice NFL-a.

View this post on Instagram

😄Courtside with my main thinggg😉💕

A post shared by Rachel Bush (@rachelbush) on

Na NBA parketima je napravila pravu ludnicu. Sjedila je pored parketa i niko se zbog nje nije mogao skoncentrisati na utakmicu, pa čak ni košarkaši.

Top Komentari

Benjamingst
Sta bi bilo da se zabrani FB, Instagram itd... 80% bi se ubijalo od depresije gdje da stave svoje slike... bolesno I bez morala.
57 2
Ibro
glupog naslova
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.