5

Komentari (5)

Ibro
glupog naslova
Benjamingst
Sta bi bilo da se zabrani FB, Instagram itd... 80% bi se ubijalo od depresije gdje da stave svoje slike... bolesno I bez morala.
mesut10
Srećom dns svako ima pravo izbora u životu. Niko te ne tjera da imaš društvene mreže, da gledas ono što ti se ne gleda. Na ovom portalu na ovakvim vijestima su česte psovke i negodovanja. Imaš pravo da čitaš samo ono što te zanima, ono što ti se ne sviđa ne gledas i riješen problem. Al kad otvoris najcitanije vijesti najviše je upravo ovakvih. I naravno, urednik stavlja ono što ljude očito zanima.
Turgut
Halal vjera a doci ce to jednog dana
Turgut
Ne zanima to nas nego sport a posto ne umiju da pisu o sportu bacaju rospije odje koje nemaju reapekta prema sebi najvise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.