Kramarića napao majmun u ZOO: "Us*ao sam se..."

Objavio šaljivi video

Kramarića napao majmun u ZOO: "Us*ao sam se..."

Andrej Kramarić, baš kao i većina profesionalnih nogometaša, već debelo uživa u zasluženom odmoru.

Hrvatski napadač koji nosi dres Hoffenheima baterije za drugi dio sezone puni u Dubaiju, gdje se savršeno provodi, a tamo je posjetio i zoološki vrt i pritom se fotografisao s lavovima, žirafama, medvjedom...

No, doživio je i jednu malu nezgodu. Prijateljski raspoložen Kramarić se zaigrao s majmunom, no ovom se to i nije svidjelo pa je hrvatskog napadača zgrabio za ruku i na sekundu se činilo kao da je ne namjerava pustiti.

"Kad nekome daš pet, a on ti uzme cijelu ruku. Malo sam se us*ao", napisao je Kramarić.

Iza Kramarića je inače sjajna polusezona u Njemačkoj. U 20 odigranih utakmica za Hoffenheim je postigao 11 pogodaka i pritom upisao tri asistencije.

View this post on Instagram

😂❤🔝

A post shared by AK 🔥 (@kramaric_andrej) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi