Navijači Rijeke tugu za Kramarićem opisali fotomontažom

Bez njega to nije to

Navijači Rijeke tugu za Kramarićem opisali fotomontažom

Rijeka je prošle sezone bila hit u Evropi, a predvodnik sjajne generacije bio je Andrej Kramarić.

Ovaj napadač je bio najzaslužniji što su klubovi poput Seville, Standarda i Feyenoorda Kantridu napuštali pognute glave. Sinoć je Rijeka pretrpjela debakl od Aberdeena, koji je na neugodnom gostovanju slavio sa čak 3:0.

Kramarića više nema među Riječanima, a navijači su postali svjesni koliko im nedostaje. Na internetu se pojavila interesantna fotomontaža koja najbolje oslikava kako se osjećaju navijači Rijeke u posljednje vrijeme.

Koliko god bila simpatična i smiješna, toliko je i realna. Teško da će u skorijoj budućnosti na Kantridi zaigrati napadač Kramarićevog kalibra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.