Carragher ponovo Kristijanom Golubovićem provocirao Nevillea

Nevjerovatno ko mu je naumpao...

Carragher ponovo Kristijanom Golubovićem provocirao Nevillea

S. Grebović

Kristijan Golubović se ni kriv ni duažn našao u centru pažnje u Britaniji zahvaljujući tweetu bivšeg igrača Liverpoola, Jamiea Carragera.

Bivši igrači i veliki rivali na terenu Jamie Carrager i Gary Neville su svoje nadmetanje nastavili i nakon karijera.

Tako jedan drugog često znaju "bocnuti" na društvenim mrežama kada izgube Liverpool ili Manchester United.

Te objave za vrlo kratko vrijeme postanu viralne, a jedna takva je bila i jutrošnja fotografija bivšeg igrača Liverpoola koji je svom nekadašnjem rivalu čestitao rođendan uz sliku ni manje ni više nego Kristijana Golubovića, žestokog momka 90-tih godina iz Beograda koji je danas u Srbiji reallity zvijezda.

Isto je to uradio i prije par godina kada ga je također uporedio sa pomenutom osobom.

Time je naravno želio aludirati na sličnost Nevillea i Golubovića, ali sumnjamo kako je znao sa kim ga zapravo upoređuje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi