Neville i Giggs otvorili vrata svojih hotela za ljekare: Sve vam je besplatno!

Veliko srce fudbalera

Neville i Giggs otvorili vrata svojih hotela za ljekare: Sve vam je besplatno!

M. Šljivak

Gary Neville i Ryan Giggs uspješno vode dva hotela u Manchesteru.

Zbog panedmije koronavirusa odlučili su da se solidarišu sa svima koji su ugroženi, pa su ljekarima otvorili vrata svojih hotela i tamo će dobiti sve što požele i to besplatno.

"Tokom prošle sedmice bili smo u konstantnim razgovorima sa zdravstevnim servisima u Manchesteru. Od petka će naši hoteli biti ustupljeni ljekarima i radnicima. Smatram da u ovim trenucima svi moraju biti solidarni", rekao je Neville i zatim je dodao:

"Sve je besplatno i imat ćete na raspolaganju naše radnike. Imati sve na raspolaganju u narednih nekoliko mjeseci", poručio je između ostalog Neville u videu kojeg je objavio.

Potez vrijedan svake pohvale za nekadašnji duo Manchester Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije