Od mirne i fine do prave pohotnice koja više ne bira - I djeca su u drugom planu kad Kristin uživa

Prevara promijenila sve

Od mirne i fine do prave pohotnice koja više ne bira - I djeca su u drugom planu kad Kristin uživa

M. Šljivak

Velika fudbalska zvijezda Jay Cutler imao je buran privatni život tokom braka s Kristin Cavallari. Do raskida je došlo 2020. godine i to nakon niza prevara s obje strane.

Kristin Cavallari i Jay Cutler već su tri godine rastavljeni. Svemu je prethodila prevara nekadašnjeg quaterbacka Chicago Bearsa, a potom je 36-godišnja Kristin odlučila da se posveti sebi i uživala je u životu u prethodnim godinama.

Sada je ova atraktivna ljepotica otkrila da je tokom braka s Cutlerom bila zaljubljena u još jednu veliku zvijezdu - Travisa Kelcea. To mu je rekla u oči tokom jedne TV emisije.

"Vjerovatno su čuo za pojam 'TV simpatija'? To je ono kad nekog vidiš na TV-u i sviđa ti se, a vjerovatno ga nikad nećeš sresti. Ti si bio to meni. Bila sam zaljubljena u tebe", iskrena je Cavallari.

Oglasi

Ova ljepotica od razvoda živi svoje najbolje trenutke. 'Osvanula' je nakon svega.

"Sada sam fokusirana samo na sebe. Ostavila sam sve iza sebe i zatvorila sam jedno životno poglavlje s bivšim mužem", rekla je Kristin.

Kristin Cavallari i Jay Cutler imaju troje djece, dva sina i kćerku, koji su rođeni u periodu od 2012. do 2015. godine.

Jay Cutler je nekadašnja zvijezda Vanderbilt univerziteta. Izabran je kao 11. pik NFL drafta 2006. godine od strane Denver Broncosa gdje je igrao do 2008. godine.

Potom je otišao u Chicago Bearse gdje je proveo osam godina, a karijeru je završio u ekipi Miami Dolphinsa. Ima jedan nastup na Pro Bowlu i to 2008. godine.

Oglasi

Najnovije vijesti