U jednoj od najgledaniji regionalnih emisija priznala da joj je poruke slao Cristiano Ronaldo

Kristina Perić bila "na meti" Portugalca

U jednoj od najgledaniji regionalnih emisija priznala da joj je poruke slao Cristiano Ronaldo

Edmir Škorić

Top model Kristina Perić gostovala je u popularnij emisiji "Ami G show", te je otkrila da joj se javljao Cristiano Ronaldo.

Atraktivna 26-godišnja manekenka je u veoma gledanoj i popularniji emisiji otkrila neke zanimljive detalje, a u jednom trenutku ju je voditelj upitao da li je istina da joj se javio Cristiano Ronaldo.

"Ronaldo mi je pisao na Instagramu. Ali to je došlo u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfi, razmijenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije desilo. Imamo zajedničke prijatelje, vjerujem da se zbog toga javio", rekla je Kristina u emisiji Ognjena Amidžića.

Portugalska zvijezda i nogometaš Manchester Uniteda sada sa partnerkom Georginom Rodriguez i djecom odmara u Španiji na ljetovanju, ali njegov život je oduvijek bio buran i povezivao se sa mnogim manekenkama.

Sa gore spomenutom Kristinom Portugalac je "koketirao" 2016. godine, nedugo nakon raskida sa ruskom ljepoticom Irinom Shayk. Mnoge mankenke su znale kasnije otkriti kako su se dopisivale s Ronaldom ili im se javljao, a da li je to zaista tako ili su samo željele da podignu sebi popularnost, nikada nećemo saznati.

Oglasi

Oglasi

Najčitanije iz kategorije