Kupite Galaxy S8/S8+ i ostvarite godinu dana dodatnog osiguranja u slučaju oštećenja ekrana

Iskoristite promociju

Kupite Galaxy S8/S8+ i ostvarite godinu dana dodatnog osiguranja u slučaju oštećenja ekrana

M. Šljivak
Teme:

Samsung Galaxy S8 i S8+ su vrhunski pametni telefoni koji su označili prekretnicu u mobilnoj telefoniji kad je riječ o dizajnu, a pogotovo kad je riječ o dizajnu ekrana. 

Samsung Galaxy S8/ S8+ odlikuje nestvarno lijepi i profinjeni beskonačni ekran koji elegantno prelazi preko rubova telefona i briše granice realnog i virtuelnog svijeta uvodeći nas u beskonačnost.

Budući da je beskonačni ekran zaštitini znak telefona Galaxy S8/S8+ kompanija Samsung Electronics je za sve kupce koji se odluče na kupovinu jednog od vodećih pametnih telefona- Samsung Galaxy S8 i/ili S8+ kod ovlaštenih Samsungovih prodavača omogućila dodatno osiguranje telefona u periodu od godinu dana u slučaju potpunog ili djelimičnog oštećenja ekrana po cijeni od 193,60 KM. Redovna cijena zamjene ekrana, inače,u slučaju bilo kakvih oštećenja, iznosi 580 KM.

Promocija važi za sve uređaje Samsung Galaxy S8 i S8+ kupljene do 31.03.2018. godine koji su obavezno i uspješno registrirani na sljedećoj web stranici www.mondialwebapplication.com/samsung najkasnije 7 dana od dana kupovine uređaja.
Prije samog procesa registracije na gore navedenoj web stranici molimo vas da se upoznate sa posebnim uslovima osiguranja , kao i listom ovlaštenih Samsungovih prodavača.

Kako bi proces registracije bio uspješan, potrebno je unijeti sljedeće podatke u polja koja su za to previđena: IMEI broj mobilnog telefona i skeniran račun. Nakon tačnog unosa podataka, korisnik će dobiti automatski generiranu polisu osiguranja koju će biti potrebno odštampati.

Uslugu servisa u slučaju oštećenja ekrana biće moguće iskoristiti samo uz priloženu polisu osiguranja i dokaz o kupovini tj. priloženi račun.

Dodatni servis pokriva:
-slučajna fizička oštećenja ekrana prouzrokovana padom uređaja ili drugim slučajno uzrokovanim oštećenjima
-slučajna oštećenja uređaja nastala udarcem ili oštećenja koja su nastala slučajno usljed uticaja spoljašnje sile
Iskoristite naredni period do 31.03.2018., kupite vodeće Samsungove pametne telefone- Galaxy S8/S8+ i ostvarite godinu dana dodatnog osiguranja u slučaju oštećenja ekrana.

Beskonačno vaš Samsung

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi