Pijanka usred dana, zvijezda jedva stoji na nogama: U petak ljubi suprugu, a u nedjelju je vara!

Jedva je stajao na nogama

Pijanka usred dana, zvijezda jedva stoji na nogama: U petak ljubi suprugu, a u nedjelju je vara!

Admin Čaušević

Za vikend je viđen kako se ljubi sa suprugom na ulici, a dva dana kasnije snimljen je u ludom provodu sa drugom ženom. Možda i najveći žensakorš u svijetu fudbala se našao u novom skandalu. 

Kyle Walker, fudbaler Manchester Cityja, napravio je novi skandal. Snimljen je kako pokazuje svoje intimne djelove u kafiću, pleše pijan, jedva stoji na nogama i ljubi ženu koja mu nije supruga.

Britanski tabloid The Sun je objavio ekskluzivni snimak sa pijanke koju organizovao Walker zbog čega nalazi pod policijskom istragom i sada mu prijeti kazna od dvije godine zatvora.

Na snimcima se može vidjeti kako Walker skida svoju trenerku te prijateljima pokazuje spolni organ, dok mu se jedna djevojka počela smijati.

Poslije toga je Walker prišao djevojkama i ljubazno se pozdravio sa obje. Ali još veći skandal je uslijedio poslije.

Oglasi

Walker je uhvatio jednu od jevojki, hvato je za grudi na šanku, zatim i ljubio, a sve je kulminiralo nevjerom prema supruzi Annie Kilner.

The Sun izvještava da je ludi provod organizovan u nedjelju, dan poslije utakmice Manchester City - Newcastle United kada je Walker igrao svih 90 minuta za Građane.

"Pojavio se sa prijateljima i jednom plavušom. Pili su 90 minuta i plesao je provokativno sa obje žene", kazao je jedan od izvora za The Sun.

Walker je na kraju snimljen kako jedva izlazi iz kafića, a platio je račun od 300 eura, međutim njegovo ponašanje je svakako zabrinjavajuće.

Oglasi

Pokazivanje spolnog organa u javnosti je u Velikoj Britaniji se strogo kažnjava zbog čega odličnom, ali i kontroverznom defanzivcu slijedi modža i ozbiljna kazna.

Da stvar bude gora za Walker, u petak, dakle dan prije utakmice protiv Newcastle Uniteda snimljen je kako se na ulici ljubi sa suprugom Annie. Nepuna dva dana kasnije uslijedila je prevara.

Walker se tajno sa Annie vjenčao 2022. godine 

Walker je dugo godina u vezi, a zatim i braku sa Annie Kilner s kojom ima troje djece, ali posljednjih šest godina konstantno puni stranice žute štampe.

Annie ga je prvo ostavila 2019. godine kada je televizijska zvijezda Laura Brown ispričala da je sa fudbalerom Cityja imala odnose u njegovom Benlteyu.

Na vrhuncu pandemijer kooronvirusa prekršio je pravila tako što je imao odnose sa dvije žene u svom stanu. Annie mu je i to oprostila, a da li će i posljednji ispad ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi