Niko pred Nusretom nije bio toliko mali kao Kylian Mbappe

Video je postao viralan

Niko pred Nusretom nije bio toliko mali kao Kylian Mbappe

Admin Čaušević

Nusret Gokce poznatiji kao Salt Bae se već danima nalazi na udaru kritika zbog njegovog ponašanja na ceremoniji dodjele pehara Svjetskog prvenstva. Sada je i na udaru zbog svog ranijeg snimka sa Kylianom Mbappeom.

Slavni kuhar našao se u centru pažnje iz pogrešnih razloga nakon što je uletio na teren poslije finala Svjetskog prvenstva i gnjavio Lionela Messija za selfie, ali i ostale argentinske igrače.

Turski kuhar i zvijezda Instagrama, pravog imena Nusret Gokce, viđen je čak i da dodiruje pobjednički pehar što je strogo zabranjeno pa je FIFA pokrenula postupak protiv njega.

Ali to nije prvi put da se Salt Bae družio s vrhunskim fudbalerima koji su redovni gosti u njegovim restoranima jer svi žele probati famozni biftek.

U videu koji je posljednjih dana postao aktuelan viđen je kako pozira s Mbappeom iz kuharskom restoranu Nusr-Et Steakhouse na Mykonosu.

Oglasi

Sjedeći uz magnata bifteak, Mbappe se može čuti kako govori: "Bila je dobra noć. Zadovoljstvo je biti u društvu ovog čovjeka."

Par se zatim rukovao, Mbappe je namiguno kameri prije nego što je Salt Bae fudblaera poljubio u obraz.

Mongi su počeli osuđivati Nusreta, ali i Mbappea što je dupustio da se objavi jedan ovakav video na kojem se francuski suprstar osjeća tako malim u društvu kuhara.

Tokom prethodnih godina mnogi slavni fudblaeri su došli na noge Turčinu koji se toliko oslobodio da na velikim događajima gdje su pravila rigorozna radi šta želi.

[twitter]WDHx0um_tPE[/twitter]

Prvi put je to uradio 2018. godine u finalu Lige prvaka kada je Real Madrid pobijedio Liverpool. Tada je uspio čak i da dodirne trofej.

Ipak, poslije finala Svjetskog prventva u Kataru je prejterao pa su mu organizatori nekih takmičenja već zabranili dolazak, dok se čeka i kazna FIFA-e koja je pokrenula istragu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije