Oglasio se vrač za kojeg tvrde da mu je Pogba platio da baci kletvu na Mbappea

Otkrio svoju stranu priče

Oglasio se vrač za kojeg tvrde da mu je Pogba platio da baci kletvu na Mbappea

Endin Čaušević

Paul Pogba prije tri mjeseca našao se u centru skandala kada je njegov brat Mathias počeo objavljivati o njemu loše stvari, a čak ga je optužio da je platio vraču da baci kletvu na Kyliana Mbappea kako bi se on povrijedio. Nakon svega oglasio se i vrač koji se našao u centru tog skandala.

Mathias Pogba je šokirao sve tvrdnjama o svom bratu i poručio je da mu on duguje ogroman novac koji je pokušao iznuditi uz pomoć ljudi iz kriminalnog miljea, a na kraju ih je Pau prijavio policiji.

Sve to dešavalo se krajem avgusta kada je Pogba zadobio tešku povredu koljena i već je bio emotivno "uništen" jer je bio svjestan da nema ništa od njegovog nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Brat Mathias je sve iznenadio tvrdnjama na račun Paula Pogbe, a posebno su svi bili u šoku kada je izjavio da se veznjak Juventusa služio navodno i vještičarstvom kako bi naudio svojim saigračima u reprezentaciji.

On je tvrdio da je Pogba plaćao vrača da baca kletvu na Mbappea kako bi se on povrijedio, ali je na kraju Paul sve to demantovao i poručio da su to izmišljotine.

Nakon svega oglasio se i čovjek za kojeg tvrde da je vrač po imenu Birame D. i on je odlučio da konačno riješi misteriju oko svega toga i otkrio je svoju stranu priče.

Oglasi

Birame je poručio da je sve to izmišljotina i da od Pogbe on nikada nije imao takav zahtjev.

"Ta priča je izmišljotina i plod mašte Pogbinog brata. Paul od mene nikada nije tražio da bacim čini na Kyliana Mbappea niti na bilo koga drugog. Jedini put kada smo razgovarali o Kylianu bilo je preko telefona tokom Mundijala 2018. godine", rekao je Birame i dodao.

"Nakon pobjede protiv Argentine tada rekao sam Paulu da je nevjerovatno koliko je Kylian brz, a on mi je odgovorio: 'Kylian ima dar od Boga i kada on igra sve to djeluje tako jednostavno. Dosta nam pomaže'. To je bilo sve".

Paul Pogba je nakon svih tih tvrdnji njegovog brata priznao da je u kontaktu s ovim vračom, ali da njegove usluge koristi samo kako bi sebe zaštitio od povreda, ali očito da mu to nije baš pomoglo.

Birame je 39-godišnjak koji je živi u bogatom naselju u Parizu i zarađuje ogroman novac od ovog "posla".

Poručio je da je ovo posljednji put da je u javnosti govorio o onome čime se bavi, ali i o slučaju Pogbe i Mbappea, te da je to uradio samo kako bi javnost prestala da iznosi lažne informacije i kako bi rekao pravu istinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi