Bila je rijetka koju je Messi pratio na Instagramu, ali ju je otpratio: "Kunem se, nisam takva..."

Argentinka izgubila svog "prijatelja"

Bila je rijetka koju je Messi pratio na Instagramu, ali ju je otpratio: "Kunem se, nisam takva..."

Edmir Škorić

Nije mala stvar imati u 'prijateljima', makar i na društvenim mrežama, zvijezdu kao što je Lionel Messi.

Lionela Messija na Instagramu prati 306 miliona ljudi, dok je napadač PSG-a do sada zapratio samo 284 osoba. Na toj se listi makar privremeno našla i argentinska glumica i pjevačica Lali Esposito, ali nije dugo potrajala ta njena sreća.

Sve se promijenilo kada je Lali na popis najboljih prijatelja dodala Messija, kojem je tako postao dostupan i sadržaj koji glumica dijeli uskoj ili odabranoj publici. Ona je o tome govorila u španskoj TV emisiji El Hormiguero.

“Dogodilo mi se nešto nevjerojatno. Dobro, možda malo i pretjerujem, ali za mene je to bilo stvarno čudno. Imam neobičan smisao za humor, zbog čega neke priče šaljem 'najboljim prijateljima' a ne svim fanovima koje imam, a to su milioni ljudi. Samo ne želim nikoga uvrijediti niti da neko kaže: "Šta nije u redu s ovom ludom ženom?". Objavila sam nešto čudno i smiješno iz života - i odjednom vidim da je to vidio i Leo Messi. To me malo zbunilo, iako sam ga i sama dodala na listu najboljih prijatelja. Kako ne dodati sunarodnjaka broj jedan na svijetu? Ali nisam očekivao da će tako velika zvijezda kao što je on pogledati moj video", priča Lali, a onda dodaje kako ju je slavni nogometaš poslije toga "otpratio".

Oglasi

"Leo, kunem se, nisam uvijek takva. Volim te! Leo, ako misliš da nisam dobro, u pravu si, ali nemoj me prestati pratiti", poručila je glumica putem emisije u kojoj je gostovala.

Zapravo, Lali i Messi se i lično poznaju. Također je radila u kampanji za dobrotvorne svrhe s River Plateom.

Glumica je od djetinjstva povezana s nogometom, jer njen otac Carlos Esposito je nogometni trener, a brat Patricio bivši je futsal igrač koji je igrao u Italiji. Brat joj je dao nadimak Lali, jer kao dijete nije znao izgovoriti "Marie" (pravo ime joj je Mariana).

Esposito gaji tople osjećaje prema Messiju otkako ga je 2017. godine upoznala tokom jedne turneje po Španiji. I generalno, obožava Messija, kao i svaka Argentinka, te često objavljuje fotografije s dresom svog idola koji je eto više i ne prati na Instagramu.

Top Komentari

GMOKokosh
Ma morao otpratiti. Vidjela mu žena
8 0
King_Kenny
...polizao bi joj p*cku ko sladoled od vanilije.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi