Krenuo je ispočetka nakon što je bio na ivici smrti, a jučer je doživio brutalan šok pred vjenčanje
Foto - Instagram

Lamara Odoma ostavila djevojka

Krenuo je ispočetka nakon što je bio na ivici smrti, a jučer je doživio brutalan šok pred vjenčanje

Midhat Šljivak

Nekadašnja NBA zvijezda Lamar Odom i model Sabrina Par više nisu zajedno.

Sabrina je bila uz Lamara dok je prolazio tešku fazu života u kojoj je zbog ovisnosti o narkoticima i alkoholu jedva ostao živ, ali više nije mogla da izdrži sa njim.

Odlučila je da krene dalje i saopštila je kako je vjeridba sa Lamarom raskinuta.

"Svi znate da sam iskrena, pa vam moram saopštiti da više nisam vjerena sa Lamarom. Ovo je bila teška odluka, ali je najbolja za mene i moju djecu. Lamar ima neke stvari koje sam mora da riješi", napisala je ona na Instagramu.

Nije Sabrina otkrila zašto je došlo do raskida, ali istakla da ne može da bude sa njim dok ne nađe pomoć koja mu je tako potrebna.

Da li ponovo postao ovisnik o seksu od kojeg se liječio ili se ponovo odao drugim porocima, nije još uvijek poznato.

Top Komentari

Hellas
Šta M. Šljivak i sport imaju zajedničko. Sportsport.ba :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi