Zvijezda filmova za odrasle ismijava NBA zvijezdu da mu je mali penis - Fotografija sve govori

Svi mu se smiju

Zvijezda filmova za odrasle ismijava NBA zvijezdu da mu je mali penis - Fotografija sve govori

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda filmova za odrasle Lana Rhoades dobila je nedavno dijete, a prema tvrdnjama američkih medija otac je košarkaš Denver Nuggetsa Bruce Brown. Ona je postavila nekoliko fotografija s utakmice i obilježila je Browna, no navijači smatraju da je ona zapravo na jednoj fotografiji pokazuje kako ovaj igrač ima mali penis.

Lana Rhoades je proteklih mjeseci izazivala ogromnu pažnju zbog činjenice da je anonimni NBA igrač postao otac njezinog djeteta.

Ona se javno hvalila kako ima DNK NBA košarkaša u sebi. Mediji su tražili o kome se radi, ali nikako nisu uspjeli da otkriju ko je završio s Lanom.

"Košarkašica sam. Imala sam osam mjeseci NBA DNK u sebi", rekla je ova 27-godišnja glumica iz filmova za odrasle.

Američki mediji su špekulisali o kome bi se moglo raditi. Spominjale su se brojne zvijezde, među njima su bili Blake Griffin i Kevin Durant, no ona je prije nekoliko dana dala naznake o kome se radi.

Lana je na društvenim mrežama objavila fotografije košarkaša Denver Nuggetsa Brice Browna. Naravno, ovaj igrač došao je odmah u centar pažnje, no fanovi su primijetili nešto na fotografiji i komentarišu na društvenim mrežama.

Oglasi

Oni smatraju da je Lana zapravo na jednoj od fotografija aludirala da Brown ima mali penis.

"Hladno kaže kako Bruce ima mali penis", jedan je u nizu komentara na društvenim mrežama.

Šta je nekadašnja porno glumica odlučila reći ovom fotografijom nije poznato. Ipak, sigurno da igraču Nuggetsa neće biti svejedno kada vidi šta navijači pišu.

Također, on se ne oglašava o tome je li zaista otac djeteta kojeg je ova filmska zvijezda dobila, a i ona još uvijek šuti o svemu.

Treba istaći da je Lana Rhoades rođena kao Amara Maple. To ime joj je još uvijek u dokumentima, ali odlučila je u javnosti zadržati ime pod kojim je stekla veliku slavu.

Povezano

Oglasi

Najnovije vijesti